Kadınlar erkeklerin güçlü yanlarına hayran olurlar, zayıf yanlarını severler. beatrice brown

İki Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "İki" terimini içeren şiirler listelenmektedir. İki ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "İki" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. İki ile ilgili " 7297 " şiir aşağıdadır.
Nur topu gibi iki tane acı, ayrı yumurta ikizleri
Biri bana benziyor
Biri tıpkı sen...

...
Devamını oku »
her yanda seni görürken,
yokluğunun dibini süslüyordum büyük damlalarla.
adın sığmazken şiirli duvarlara
ben seviyordum.


...
Devamını oku »
İntizar mı aldım nazar mı değdi
İki yakam bir araya GELMİYOR
Esen rüzğar bile boynumu eğdi
İki yakam bir araya GELMİYOR


...
Devamını oku »
Sözde vatan sevdalısı, sözde milli mücadele, sözde insanlığın huzuru, sözde beşeriyetin birliği, sözde, milletimin dirliği, sözde vatanımın bekası, sözde vatandaşımın özgürlüğü içindi kara eylül devrimi.

Yemyeşil bir bahçede sanki bir ağacın dalını budar gibi buduyor du evrenin askerleri yiğitleri mi, bir sağdan, bir soldan, iblisi kebirin surunu üflemesiyle kıyameti kopartmıştı şu cennet vatanımda.
Ben ve benim gibi daha ergenlik çağında, çiçeği burnunda, tüyü bitmemiş yemyeşil yağız delikanlıların istikbalini karartıyor ve masumun, mazlumun, vatanımın vatandaşımın, birer birer kanını döküyorlardı evrenin askerleri.


...
Devamını oku »
Rüzgar olur okşar bedenimi,
Yağmur olur yağar gözlerimden,
Islatır benliğini kaybetmiş kelimeler dilimi,
Uzanıp ellerini tutar gibi,
Bugünler de ben hüzne aşık olmuşum...

...
Devamını oku »
sarhoşluğunu kaybeder
dudakları her gece aynı saat
kadehi dişlerinde gelen



...
Devamını oku »
sen ve ben
gerisi hep üçüncü şahıs
ne uzak ne de yakın
iki kelime
iki dudak arası

...
Devamını oku »
Ekmek Arasına,
Sür mis teryağını.
Takma kafana,
Sağlık yalanlarını.
Varsa dolapta bal,

...
Devamını oku »
İran'a sefer düzenler fetheder,
Gelir İrandan türlü ganimetler,
Askere dağıtır bırakmaz Ömer.



...
Devamını oku »

İlk 376 377 378 379 380 381 382 383 384 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL