Kadınlar erkeklerin güçlü yanlarına hayran olurlar, zayıf yanlarını severler. beatrice brown

İçim Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "İçim" terimini içeren şiirler listelenmektedir. İçim ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "İçim" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. İçim ile ilgili " 6174 " şiir aşağıdadır.
Ulaşılması güç
Ama bır o kadar gösterişli... büyük...
Kapanmıştı gözlerim
Tek sana açık
Tek seni gören!

...
Devamını oku »
Kömür elmas olur, elmassa kömür
Her gece kâbusla uykum bölünür
Aşk içime sığmaz döner dururum...

Aranır her gece uzaktan bir ses

...
Devamını oku »
Hayatım esintisiz,bir bahar akşamıdır.
Gülünesi acılar,ucuz alkışlar gibi
Yaşantım kesintisiz,sonbahar akşamıdır...

Sevinç,kurşun sıkıyor,delecek gökyüzünü

...
Devamını oku »
Yanlışlara sapıyor düşüncelerim
Doğruları arıyorum, sana çarpıyorum

Pişmanlıklara gidiyorum içimda sen
Keşkeler düşüyor dilime

...
Devamını oku »
Kısır döngülerde pervaneyken kalbinde durdum
Sevdayı gözlerinde anlatırken ben hep sustum
Yalnızlığı toprağa gömüp sende acılarımı unuttum
Islak gözlerimi senin gülüşlerinde kuruttum.


...
Devamını oku »

İlk 603 604 605 606 607 608 609 610 611 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL