Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
32. Bölüm

Unutma'ki Yar,

24 Okuyucu
0 Beğeni
0 Yorum
Bir gün ettiğini başkasında bulacaksın yalnız kalacaksın,
Resimlere bakıp mazide eskittiğin beni yad edip duracaksın,
Dört duvar arasında kalıp sırma saçlarını tel tel yolacaksın...


Çaresizliğinle ayrılık yelleri estirdiğin sokağıma dönüp geleceksin,
Deniz mavisi gözlerin yaşlı viran ettiğin kapıma dayanacaksın,
Yitirdiğin şerefsizliğinle önümde diz çöküp af dileyeceksin...


Yüzüme bakıp dört vakit selanı okuyan acılarım eşliğinde,
Gönlümde kazdığın mezarda yatan sen kefensizi göreceksin,
Dilin varmayacak bu benmiyim demeye işte o an kahrından öleceksin...

Ayrılıkların Şairi Osman Dastan © 03 / 06 / 2024. 04:00
Yorum Yapın
Yorum yapabilmeniz için üye olmalısınız.
Yorumlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL