Amansız bir aşkın acı bir umutsuzluk içinde kıvrandırdığı kimseler gider, gözlerden uzak bulunan ağaçlıklı yollarda saklanırlar... vergilius

Gül Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gül" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gül ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gül" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gül ile ilgili " 24878 " şiir aşağıdadır.
gözde sensin aranan canan
sözde bir selamı kâr sayan
deli aşkın o benim işte

gezer mecnun gibi dünyada

...
Devamını oku »
burada geçen sensiz ahlı yılların
bana anlattığı acı hikayesi


her damla göz yaşında anlatırdı aşkı

...
Devamını oku »
Yollarıma karanfiller güller döksen ne fayda
Yelken açtım sensizliğe bitsin artık bu sevda
Seni sensiz yaşıyorken güler miyim bir daha
Yelken actım sensizliğe bitsin artık bu sevda

...
Devamını oku »
Sanki güneş gibi yüzündeki hâl
Bir gece uykumda gelmiştin gülüm
Koynun cennet idi dudakların bal

Bir gece rüyama gelmiştin benim

...
Devamını oku »
Birer , birer
Istemesen de

Yüzündeki
O yabancı

...
Devamını oku »
Tek sana müptela kelimelerin
Ve
Buram buram sen kokan cümlelerle
Harmanlanmış şiirlerimin adıdır
Aşk

...
Devamını oku »
Rengi solar yıprandırmayın
O mutludur dalından ayırmayın
Bırakın masum güzelliğiyle kalsın
Bırakın ona dokunmayın...


...
Devamını oku »
ala boyanmış kırmızı
ruhumuz/da isyan
fikrimiz/de aykırılık,
bandır bandır düşünceye
sal meydanlara

...
Devamını oku »

İlk 710 711 712 713 714 715 716 717 718 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL