Korku zalimliğin akrabasıdır. james ar fraude

Gül Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gül" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gül ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gül" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gül ile ilgili " 24834 " şiir aşağıdadır.
Gözünden düşen bir damla yaş benim olsun,
Neyleyim ben, bu benimse bahtım,
Ben yine bugün gecenden uykusuz kalktım,

Ey gülzâra içinde kalmış gözlerim,

...
Devamını oku »

“ bu yüzden suskundur hep şairler…”

söyle güllerin sevgilisi

...
Devamını oku »
Gün batımın da…

Ne gül kokusu kalır ,ne bülbül


...
Devamını oku »
Zincirleri kırdı, gül açtı dünya
Hasretinle yandı, cumhur cemaat
Kapı açılınca, gireriz hürya

Nasıl da geçti bak, onca seneler

...
Devamını oku »
sorularıma yanıtlar arayıp duruyorum...
etraf zifiri karanlık,
sorular kazık!..
dilimde pavyona düşmüş bir cümle var,
elimde ateş kehribar...

...
Devamını oku »
Gül şerbeti bal içerek
Mana dolu sana bana
Gel divana yol seçerek
*
Olma yüze fazla süzek

...
Devamını oku »
Aklımda hiç bir soru işareti kalmadı
Beni ne çok sevdiğini anladım
Boşuna Leylayım deme
Ben kendimi bile böyle sevmedim


...
Devamını oku »
Çocukluğumuzdan kırdılar bizi
En derinden
En inceden


...
Devamını oku »
Erkek dağ kadın üstünde şevkle açan çiçek olmalı,,


Seni
Anlamak

...
Devamını oku »
Erisin taştan adam da öğrenirsin gerçeği./On senede olmuş-bitmiş yüz senelik becayiş./Bin yıllık çınara, yazık, bir sarhoş balta yetmiş./Gülkurusu güzel dönüp anlatırmış herşeyi./Erisin taştan adam da öğrenirsin gerçeği.

...
Devamını oku »

İlk 564 565 566 567 568 569 570 571 572 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL