İyilik, iyilikten, kötülük de kötülükten doğar. buda

Gül Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gül" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gül ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gül" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gül ile ilgili " 24702 " şiir aşağıdadır.
Beş Eylül
Ay düştü yüreğime
Ve
Avuçlarıma iki gül
İki fidan

...
Devamını oku »


Kültür mantarı gibi çabuk türeyen


...
Devamını oku »
kurşun işlemez,
gülüm...
sen bilmezsin,hiç umudun olmadı ki..

derbeder,

...
Devamını oku »
Buz tutmuş dağlar
Zirvesinde kardelensin
Kurumuş bataklıklar
Ortasında açmış birtek gül
Sen bir çiçeksin

...
Devamını oku »
Boynuna urganı atar etmişsin
Şakıyor ken bülbül gonca zamanı
Bir kara çalıda öter etmişsin

Umudunu kesip çekip gitmeden

...
Devamını oku »
Yalansız bak, Kalansız ver
Ateşsiz yak, Külhansız ser
Hayat bir hak, Şer bir zulüm
Saçın gül tak, bak bir gülüm


...
Devamını oku »
martılarla öpüştüm deniz kokuyordu ağzı
öptükçe mavi bir dudak kaldı bende
hovarda yalı çapkını iskelede
ıslığında rast. hergele…


...
Devamını oku »
Acı ıslık, siren sesi,
Sorma bu neyin nesi,
Bu bir ölüm busesi,
Düşer dudağımızdan...


...
Devamını oku »
Yalanların hep talanlarını
Memleketimin yılanlarını
Fidayda be canım fidayda.

**

...
Devamını oku »
Kıskandı bu aşkı tüm Karadeniz
Allah'ım dersin ki yeniden doğdum
Bu aşka imzadır, kalbimdeki iz...

Bafra'dan Samsun'a, Samsun'dan Of'a

...
Devamını oku »

İlk 2279 2280 2281 2282 2283 2284 2285 2286 2287 Son
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL