Seninle konuşmak istiyorum. fakat önce buraya, benim yanıma gel! bu boş yer, benimkini sağlamlaştıracak olan sahibini bekliyor. helena (faust)

Göz Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Göz" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Göz ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Göz" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Göz ile ilgili " 25649 " şiir aşağıdadır.
İçimde bilinmez acılardır kaplıyordu her yanı.
Ruhumu kaybettiğim sokaklardır dile geliyordu
Kulaklarımı delip geçen çocukluk sesleridir dağlıyordu içimi
Zamansız büyüyen bedenime söz geçiremiyordum oysa ki.


...
Devamını oku »
Tacettin dergahında şimdi
Kül renkli akşamları, başkentin
Yesi’den Şarkışla’ya uzanan bir alkımla yunmaktadır
Ve ince, uzun bir ağıta soyunmaktadır

...
Devamını oku »
Yıllar gözyaşına karışıp gitmiş
Sızar ince ince duygularımdan
Mevsimler içiçe dolaşıp gitmiş
Geçer sıra sıra uykularımdan


...
Devamını oku »



Çığlık çığlık sevgimsin, çılgın gibi sevdiğim,

...
Devamını oku »
İnsaf elə, məni bir də sınama,
Eşqin hopub əzəl gündən qanıma.
Elə bil od-alov düşüb canıma -
Gözlərin deyirki,vallah sev məni!

...
Devamını oku »
Görebilmek ne mümkün gülü dalında bile
İçin için ağlıyor sesi kesilen bülbül
Ay suskun ve çaresiz yıldızlar gelir dile.

Sarsıyordu benliği depremle gelen hüzün

...
Devamını oku »
İki arşın kanatlarım var
Uzanıp gerinecek... bırakın
Özgürlüğüm.

Hayat çözmek zorunda kaldığımız

...
Devamını oku »
Çalıyor gözlerin mavi gözlü kız.
Gâhi yücelere, gâhi engine,
Dalıyor gözlerin mavi gözlü kız.

Kirman olsam dönsem yüce alemi,

...
Devamını oku »
Gözünü toprak doyursun
Biriktirme peşindesin
Gözünü toprak doyursun

Dinlemezsin helâl haram

...
Devamını oku »

İlk 306 307 308 309 310 311 312 313 314 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL