Seninle konuşmak istiyorum. fakat önce buraya, benim yanıma gel! bu boş yer, benimkini sağlamlaştıracak olan sahibini bekliyor. helena (faust)

Gönül Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gönül" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gönül ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gönül" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gönül ile ilgili " 11766 " şiir aşağıdadır.
kaderim deyip
sonra seni sana yazsam
inan az değil az değil

Gümüşhanlı'yım şiirde

...
Devamını oku »
Yol göründü bize,gidelim gönül.
Bir yerde yaşamak, kısmet işidir.
Biz maraş'a doğru gidelim gönül.

İnsan oğlu denen bir kuşa benzer.

...
Devamını oku »
Derde deva bulmadın mı?
Bir aşk için ölen gönül,
Sarardın sen ölmedin mi?

Mecnun olup Leyla'na sen,

...
Devamını oku »
DEĞERLİ GÖNÜL DOSTLARI
Annemin 25 Aralık 2015 tarihinde vefatı sebebiyle, sitede ki şiirlerime bir süre ara vermiştim.Telefonla arayan, bizzat cenaze törenine katılan, mesaj yazan, baş sağlığı dileyen tüm gönül dostlarımdan Allah razı olsun diyor, Anneminde kabri nur, mekanı cennet olsun diyorum.
..............................................................

GÖNÜL’E

...
Devamını oku »
Umutla attığın her adım boşa
Kime sevdalansan gitmedin hoşa
Takılıp kaldı hep ayağın taşa
Yine de yılmadın vay deli gönül


...
Devamını oku »
Ferhat olduk deldik dağı
Şükür muhabbet sancağı
Kalp burcuna dikiliyor

Mecnunum serden geçeli

...
Devamını oku »
Gönül sarayımda, aşk açan gülüm.
Nergizim sarısı, morgül sümbülüm,
Gönüller incitip, koparma gönül.

Nefsine aldanıp, kötüye yakın,

...
Devamını oku »
Gurbette bir yar sevdim gönül yarası

Ağlasam da dindirmez bu yarayı
Yüreğimde bıraktı gitti bu acıyı


...
Devamını oku »
Aşk denilen bu duygu kuş olup uçmak ister,
Yüreğine umut eksem yağmurum olur musun,
Engeller tanımadan onları geçmek ister.
-
Bende seni ararken ben sende beni buldum,

...
Devamını oku »
Sen uzaklardasın
Oralara güneş erken doğar
Yapraklar erken solar
Sen güneşle bendesin


...
Devamını oku »

İlk 546 547 548 549 550 551 552 553 554 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL