Mucizeler aniden olan şeylerdir, istemekle çağırılmazlar; ama kendiliklerinden, genellikle de hiç olmayacak bir anda ve kendilerini en az bekleyen kişilere gelirler. (k. ann porter)

Gönül Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gönül" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gönül ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gönül" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gönül ile ilgili " 11670 " şiir aşağıdadır.
Bendeki sevdayı hor görüyorsan
Kalbin yargılasın, sevgilim seni.
Başka bir aleme yol alıyorsan
Kalbin yargılasın, sevgilim seni.

...
Devamını oku »
Yaşar iken divaneye döndürmek
Bedenimi beş yerden böldürmek
............Muradınsa öldür gönül

Yalan dünya senin olsun istemem

...
Devamını oku »
Dönmekteyim aşkında firkatine yandığım.
Yok mudur bir esenlik yetmedi mi sandığım.

Anladım vuslatından ziyadedir bu gönül
Cemalinin nurunda, pervanedir bu gönül.

...
Devamını oku »
Aşkın denizinde batar dururum.
Alamadım yardan,aşktan fey-imi,
Hüsrandır yüreğim, kayıp şuurum.

İnsanım elbette, etten kemikten,

...
Devamını oku »
gözyaşım akıtmaksa
ne duruyorsun
haydi yak
yakabildiğin kadar!..


...
Devamını oku »
Gönül pervazımda bir minik kuş

Eski bir bahardan türküler kalmış sesinde


...
Devamını oku »

Aşk uslanmaz Deli Gönüllerde
Her dem sevenlerde
kural tanımazsa

...
Devamını oku »
Gönlüne bakarız, nesi var diye.
İnsana insanca, etmişsek meyil,
Yüzünde Besmele “B” si var diye.

Dersi haktan aldık, halktan almadık,

...
Devamını oku »
Gönül dediğiniz; bir huysuz çocuk

Turhan Şahin



...
Devamını oku »
esareti ruhumun, yalnızca Allaha.
rahmı-rahş yüzleri aklasın,
yürekler arınsın.
adamlaşalım/
asudeleşelim.

...
Devamını oku »

İlk 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL