Evren aynı kalmak için değişir, biz ise farklı olmak için. john fowles

Göç Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Göç" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Göç ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Göç" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Göç ile ilgili " 1832 " şiir aşağıdadır.
Ayrılığın gülü solmuş,vuslata göçüm var.
İnadına bir suskunluk, gönül kafesimin içinde.
Sukûtun rengi aşk; oda kâr kaldı geceye.
Fazla söze var mı hâcet gülüm?
Biliyorsun. Ölüm kadar seviyorum seni işte.

...
Devamını oku »


Bugün yuvalarında yine hicrette kuşlar,
Ay şafağınca temiz, yıkanmışlar, yunmuşlar.

...
Devamını oku »
_______________özlediğim candan dostlara...

vuslatsız doğuyor her güneş
geçtiğim her sokak
uzaktan daha uzak!

...
Devamını oku »
Koçak


Şiir yazarı Sayın Nejdet EVREN


...
Devamını oku »
yaz bitiyor buralarda,
Sıcak diyarlara uçan,
yuva yapın oralarda.

Ah yüreğim buz tutuyor,

...
Devamını oku »
Takılın peşime umutlarım
Siyah mürekkepli kalemim
Müsvette kağıtlarım

Artık buralar bize dar

...
Devamını oku »
Tahta masada bıraktı
Meyhanede sevda düşlerini
Rakıyı yıkayarak suyla
Doldurdu benliğini.

...
Devamını oku »
hicret;
kalbimin bilinmeyen yolculuğunda
şahitlik edecek bu yaşlı kâlp
göçmen kuşlar uğradı sazlıklara


...
Devamını oku »
Öyle bir aşkki!..
Taa onyedi yaşımda,
Henüz yolun başında.
Kanın kaynamışlığı ,

...
Devamını oku »

İlk 168 169 170 171 172 173 174 175 176 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL