Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld

Git Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Git" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Git ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Git" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Git ile ilgili " 16853 " şiir aşağıdadır.
Karanlık gecede, yalnız odamda
Gönlümün ışığı oluver gitsin!
Surlarla çevrili ıssız adamda
Aşkınla kalbime doluver gitsin!

...
Devamını oku »
Birde bülbüle
Sevda nedir dedim
Birden sustular
Bir dağa sordum
birde şu güle

...
Devamını oku »



Duydum densiz derde düşmüş dua ister olmuş benden

...
Devamını oku »
Öylesine yalnızlık var orada
Hele sana gel diyemem asla
Yaşarım ben öylece
Hasret denen payımla


...
Devamını oku »


Gitmeliyim bu gece
Sıcacık tenine bırakmalıyım

...
Devamını oku »
Evet, o uğultulu kapıların ardında öylece duruyordu
Sanki bana aitmiş gibi...
O, serüvenlerle solgun yanaklarıma bakıyordu
Gerçekten oturup bir an onları bilmek istedim
Ama ben çoktan uyanmıştım.

...
Devamını oku »
Sen varken nasıldım soruyorum kendime
Pek de mutlu edemezdin beni
Can acıtırdın, üzerdin, kırardın
Ama hayatımda olduğunu bilmek bile yeterdi.


...
Devamını oku »
nede sevilmeyi
açıp bir telefon
nasılsın deyip
iki kelime bile etmiyorsun


...
Devamını oku »
Yad ellere gelin gittiğin o gün
Ağladım sızladım ağıtlar kurdum
Yad ellere gelin gittiğin o gün....

****

...
Devamını oku »

İlk 413 414 415 416 417 418 419 420 421 Son
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL