İnsan ihtiyar olmaya karar verdiği gün ihtiyarlar. jean anoilh

GECE Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "GECE" terimini içeren şiirler listelenmektedir. GECE ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "GECE" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. GECE ile ilgili " 18911 " şiir aşağıdadır.


Seninle çiğdem topladığımız yerde içtim dün gece,
Otlar bile yeşermemişti oysa,

...
Devamını oku »
Yalımlanan ateşin alevleri eritiyordu
Gecenin karanlık şövalyelerini




...
Devamını oku »
Dil susar
Arkasından tuttuğum yaslar
Bir şehir ağlar
Gece cöker,
Her köşeyi

...
Devamını oku »
Gün yitip giderken..yavaş yavaş
Ulu dağların ardında..
Bir hüzün kalır yüreğimde..
Bir düş ellerimde..

...
Devamını oku »
Acıların yürekte yüzeye vurduğu...
Kasvetli bulutlar gibi sarar bedenini...
Kalbini sıkar bir el..
Canın yansa da kimse görmez...
Boğazında düğümler zinciri çoktan oluşmuştur...

...
Devamını oku »
OPERATÖR HAMDİNİN GECE NOTLARI 

Geceydi uf aman ne gece 
Dilimde bir hece 

...
Devamını oku »
Bırak da bir süre dinlensin.
Gece onu uyandırıncaya dek,
Biraz kendine gelsin..

Ve kendini gecenin karanlığına bırak.

...
Devamını oku »
suskunluğun hayalleri yürür

gecenin örtüsünde,


...
Devamını oku »
Gece Laciverdi Bir Bahçe 

Gece laciverdi bir bahçe 
Ve sürüp giden devranı rakkaselerin 

...
Devamını oku »

Her bakışın bin baharı içinde saklar bebeğim



...
Devamını oku »

İlk 368 369 370 371 372 373 374 375 376 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL