Televizyonu çok eğitici buluyorum. ne zaman biri televizyonu açsa, öteki odaya gidip kitap okuyorum. (groucho marx)

GECE Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "GECE" terimini içeren şiirler listelenmektedir. GECE ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "GECE" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. GECE ile ilgili " 18889 " şiir aşağıdadır.
Sil beynindeki zamanı
Ayrılıkları unut
İncilmişliğini
İnciltmişliğini
Geçmişe göm....

...
Devamını oku »
Sevdam kar altında
Geceler zan altında
Korkarım bu geceler
Benide harcar


...
Devamını oku »

sensizliğe sabahladığım bir ay zamanı şimdi
sesime düşen bir hüzzamla meşkteyim
“bekledim geleceksin ömre bedel an gibi”

...
Devamını oku »
tek atımlık silahta tek söylenecek söz

i s t e m i y o r u m

esrik masalara meze olmuş şarkılarda

...
Devamını oku »
…………………………………….bu gece
baharda beklenen umut zincire vurgun
…………………………………… bu gece
masada bir şişe…. Hatıralar…. iki kadeh
gönlümü teslim ettim şaraba……… bu gece

...
Devamını oku »
Gel bu gece birtanem
En güzel kokumu sürdüm,
En güzel elbisemi giydim senin için,
Bir mum ışığı yaktım,saçlarımı saldım,

...
Devamını oku »
Anladım bugün bir kez daha...

Sensiz olmanın ne demek olduğunu,

Özledim elbette ama söyleyemedim...

...
Devamını oku »
Kanadım bu gece.
Yüreğime ağrılar saplandı,
Sevdaları tutuklanan ülkemde.

Ay çıkmıyor yıldızlar kayıp,

...
Devamını oku »
Dün gece sahilde gezindim biraz
Tanıdık bir sima hey dedi bana
Ciğerleri haşat kitlemiş maraz
Bir selam getirdim şey dedi bana.


...
Devamını oku »

İlk 1592 1593 1594 1595 1596 1597 1598 1599 1600 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL