Bir şey üzerinde yirmi yıl çalışıp yirmi yıllık değerli deneyim elde edebilirsiniz ya da yirmi kere bir yıllık deneyiminiz olur. (gwen jackson)

DOĞU Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "DOĞU" terimini içeren şiirler listelenmektedir. DOĞU ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "DOĞU" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. DOĞU ile ilgili " 2869 " şiir aşağıdadır.
Güneş değil de o gün sen doğdun yandı keşiş

Rabîul-evvel ayı on ikinci gecede
Diller seni söylüyor her hareket her hecede


...
Devamını oku »
Zulmeti dağıtacak
Doğumun kutlu olsun.
Dünya aydınlatacak
Doğumun kutlu olsun.

...
Devamını oku »
Pencereme atılmış bir taşın

Ara nağmesi...


...
Devamını oku »
yorulmadın mı deli rüzgar
dokudun kaderimi tüm gece
şafağın mor hüzmelerin de şimdi
ölüme doğuyor güneş


...
Devamını oku »


YALNIZLIKTAN BUZ TUTMUŞ DAĞLARI
KADERLERİ DAHA DOĞMADAN YAZILMIŞ

...
Devamını oku »
Gece dehşet içinde
Ölüm saçıyor karanlıklar:
Karalar giyinmiş al bayrağım
Mayısın on beşinde.
Nerede ülkemin baharı?

...
Devamını oku »
Yeşiline aldırmadan
Koşuyorsun kırmızı yıldızlara doğru
Altında ezilen mahsum gülleri
Düşünmüyorsun bile
Mum söndü

...
Devamını oku »
ilk dizeler aşka hazırlanıştır,
orasını geç bir kalem.

ama o son dize,
kahrolası o son dize yok mu...?

...
Devamını oku »
Ömrün uzun sıhhatli olsun,
Sen benim için çok önemlisin ,
İstedim haberin olsun...

Ağaç için yaprak neyse;

...
Devamını oku »
ufka!
güneşin doğduğu tarafa
güneş doğudan yükselir,
dostum
hergün yeni umutlarla

...
Devamını oku »

İlk 278 279 280 281 282 283 284 285 286 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL