Dostluk, toprak bir maşrapa gibidir, önemsiz bir nedenden birdenbire kırılır ve bir daha kullanılamaz. cicero

Den den Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Den den" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Den den ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Den den" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Den den ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
bir serin rüzgar esiyordu
uzaklardan geliyordu ,an
geceydi
yakomozlarla sevişmekteydi ay
martılar aniden uyandılar

...
Devamını oku »



Şimdi şöyle bakıyorum da

...
Devamını oku »
Rüyalarımda kızıl dağlarımın zirvesine tırmanmaktayım
Uyandığımda rüyalarımdan silkindiğimde hayallerimden
Gerçekte ben mutfaktayım pişirdiğim çorbamı karıştırmaktayım
Kaçırmak istemişim trenleri kaçırmışım kaçırmasa imişim
Bu görevlerde karalıymışım illa velakin durmuş oturmuş sinmişim

...
Devamını oku »
Karı delip,açan çiçek;
Ya da busen kadar şeffaf ve sıcak?

...
Devamını oku »
Sanki cehennemden bir numune
Gündüz kirli ve kara olsa da
Yine köpük köpük çağırır kendine
Hiç bıkmazsın hep seyretsen de
Geçmese tek bir şey eline

...
Devamını oku »
Dalgın gözlerim bakar dalgalı denize
Kırılgan zaferimle mağrur,izlerim günbatımını
Oltayı bir kenara bırakır,uzatırım ayaklarımı
Kırık iskemleye
Bazen birkaç balıkçı teknesi geçer

...
Devamını oku »
costu hayat costu
tomurcuklar
cicek acti,acildi

kuzular mee ledi

...
Devamını oku »

İlk 824 825 826 827 828
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL