Bir şey üzerinde yirmi yıl çalışıp yirmi yıllık değerli deneyim elde edebilirsiniz ya da yirmi kere bir yıllık deneyiminiz olur. (gwen jackson)

Anne Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Anne" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Anne ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Anne" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Anne ile ilgili " 9673 " şiir aşağıdadır.
Dünkü çocuğum ben yine gözünde
Yok senin sevginden daha şahane
Saçımı okşarsın yatsam dizinde...

Dört mevsim sevginle öttü hep bülbül

...
Devamını oku »
Sana Anne Olmayı O bebek Öğretecek Dediler,
Güldüm..

Sevdim Onu,
Hayatta Hiç Kimseye Bukadar Çabuk Isınıp,

...
Devamını oku »
Bu sana ilk seslenişim annem

Bu sana ilk gelişim
Gözlerine ilk bakışım
Kucağında ilk ağlayışım

...
Devamını oku »
Yine,elbiselerim küçüldü
Ayakkabılarım eskidi
Ama biliyorum ya
sen varsın!


...
Devamını oku »
YILDA BIR KEZ OLMAZ ANNELER GUNU
ANAM YOKTUR ONDAN DERTLI BU BASIM
YILDA BIR KEZ OLMAZ ANNELER GUNU

SU FANI DUNYADA VARMI BIR ESI

...
Devamını oku »
Kokun hep yanıımda
Düşersen diye,
Yüreğim ağzımda.
Ellerim kanat olur sana.


...
Devamını oku »
Hakka kavuşalı yıllar oldu,
Yüreğimizde canlı duruyorsun.
Yine bize çorbalar pişiriyor,
Şefkatle saçımızı tarıyorsun.


...
Devamını oku »
Çok sever misin anam diyerek sorduğumda
Ve dizlerine yatıp saçımı ördüğünde
Doymadım doyamadım sevmene anneciğim
Kimseyi koyamadım yerine anneciğim


...
Devamını oku »

İlk 740 741 742 743 744 745 746 747 748 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL