Akıl hiçbir zaman duyguları yönetmez, sadece onun suç ortağı olur. (mignon mclaughlin)

Anne Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Anne" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Anne ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Anne" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Anne ile ilgili " 9735 " şiir aşağıdadır.
dağın başında şehit düşersem
bayrağa sarılı tabutumu görürsen
oğlum şehit diye ağlama anne

seni son birkez göremezsen

...
Devamını oku »
Annem sabahlara kadar ağlarım


Sen olmayınca tüm dünyam durur anneciğim


...
Devamını oku »
Tanımlayamıyorum kelimelerle seni
Harfler bile titriyor yazmaya kalkışınca adını
Gövdene değil yüreğine yaslıyorum ya başımı
Seninle tamamlıyorum dünyamı


...
Devamını oku »
ellerim niye hep kanlı
üzerimdeki yorgan
beni niye hiç ısıtmaz
yüzüme güneş doğmaz
neden anne

...
Devamını oku »
Annem din Annem hala daha öylesin yoklugunda........
Kan indi yanaklarimdan göz yasi diye, ben babaciyim babamin yoklugu yakmisti beni kavurmustu hani , off annem off meger Ana acisi bambaskaymis be annem, nerdesin nerde eridim tükendim. Doyamadim size dayamadim.
Sensiz, sizsiz beni görüyormusun bir yerlerden, sende hissediyormusun Babam gibi!
saclarimi oksuyormusun düslerimde, dokunuyormusun bana Kizim kuzum diyormusun?
Yolumu kaybettim hani bana hep ufaklik derdiniza ya ufakligi kaybettim sizinle, yasama gücümü,hevesimi,esimi, dostumu kapanip dört duvar arasina bombos dört bir cevre,cercevede yokum bende!

...
Devamını oku »
HER VAKİT DE SENİ ARIYORUM ANNEM
NERELERE GİDEYİM NASIL EDEYİM ANNEM
SENSİZ OLMAK ÇOK AMA ÇOK ACI ANNEM

GÜLÜSÜN O NURLU YÜZÜN AKLIMDA ANNEM

...
Devamını oku »
Geçmek bilmedi
Kinim geçti,öfkem geçti
Nefretim geçti
Ama o geçmedi


...
Devamını oku »
Savruluyor yaşanmışlıklarım, geçmişime açılan tek göz odaya...
Parmaklarımdan izmarit kokusu damlıyor yaşlı aynalara
Yıllar acıtarak mı kopartıyor takvimlerden yaprakları
Yaşlılık denen hergele bu mu yoksa
[ikiyanayasla]Anne[/ikiyanayasla]

...
Devamını oku »
etrafımda doktorlar hemşireler
anne ben ölüyormuyum
anne ne olur bırakma ellerimi
çocukken hani ben korkunca tutardın ya ellerimi sımsıkı
hadi tut bırakma anne çok korkuyorum

...
Devamını oku »

İlk 536 537 538 539 540 541 542 543 544 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL