MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Sana Geldim...
Ezeli Gece Ve Yıldızlar

Sana Geldim...



Yüreðinde ki þiirin özünü bilmeye,
Çatýlarýndan gözyaþlarý damlayan sokaklarý geçerek, çiçeceði artýk hiç açmayan aðaçlarý arkamda býrakarak, sana geldim ey yüreðimin ustasý, tek sevgilisi...

Nice zamandýr artan uykusuzluðumu göðsünde deliksiz bir uykuyla yitirmek için, unutmak için hiçlikte yanýp kül olan benliðimi, yanaklarýnda ki gülüþte, sana geldim ey can, hayatým diye sarýlmak için.

Ýçimde ki ölülüðü öldürebilmek, saçlarýnda ölümsüz ve her zaman mutlu olabilmek adýna, takýlý kaldýðým çaðsýzlýða çað atlatabilmek adýna, kahýrdan, çileden kurtulmak adýna, sana geldim ey can, cânan!

Okyanuslar, gökler, daðlar, ovalar,
Sonsuzluklar, evrenler, hiçlikler,
Hepsini unutmak ve hepsinden daha derinini, daha anlamlýsýný görebilmek için gözlerinde, gözlerin dýþýnda herþeye kör olup, sana geldim  sevdiðim.

Ýster kabul buyur, ister kov beni, ayaklarýmla deðil , sevgimle, bedenimle deðil, ruhumla geldim. Bu dünya yangýn yeri, yandým kül oldum, yeniden doðmak için sana geldim ey leylim leylim yüreðimin nûru!


Her zaman rafýnda tut beni, yataðýnýn baþ ucunda, evinde, yuvanda, kalbinde, aklýnda tut beni. Okudukça daha iyi anlayacaksýn, sana nerelerden , nasýl geldiðimi. Sana geldim ey can! Ölümün arkasýndan, topraðýn altýndan , kitaplarýn arasýndan !


Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.