Önce doğruyu bilmek gerekir; doğru bilinirse yanlış da bilinir, ama önce yalnış bilinirse doğruya ulaşılamaz. farabi

Ak Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Ak" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Ak ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Ak" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Ak ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
bir kıvılcım sıçradı yangından
tutuştu gece
umuda yükselen gülüşünle
bırakıp sıcak nefesini tenime
su berraklığında aktın

...
Devamını oku »
seni ağladım bu akşam

yıkıldım sözlerinden


...
Devamını oku »
Beyaz kaybolup.Karanlık hakim olmuştu sokaklara.
Derken İki yabancının bakışları karşılaştı önce.
Şöyle bir süzdüler birbirlerini.

Akşamın karanlığında şöyle bir.

...
Devamını oku »
Bir düş kurduk ikimiz
Sevgimizi katık ettik sol yanımıza
Umutlarımızı serpiştirdik bir/bir
Nisan akşamlarımıza.
Güz gülleri gibi açtın gönlümde

...
Devamını oku »
Eylül akşamlarında ben
Özlemle kıvrılırım kendimi bilmeden
Bir hasret sancısı çöker sol yanıma
Kavrulur yüreğim, omuzlarım düşer
Bi-çare dolanırım sensizliğin girdabında

...
Devamını oku »
Sen şu beyaz olanısın,

Bende kendini kıyıya vuran, sarı renklisi,


...
Devamını oku »
Yıllardır edebiyatımızda AKROSTİŞ olarak yerini almış olan sözcüğün artık hükmünü yitirerek yerini İLKLEME sözcüğüne bıraktığını görmenin kıvancını sizlerle paylaşmak istedim. İnternet üzerinden yaptığım araştırmalarda göle çaldığım bu mayanın tuttuğunu görmenin, dilimize bir sözcük daha kazandırmış olmanın gururunu ve onurunu yaşıyorum.

Bir sözcüğün isim babası olmak, dilimize bir sözcük kazandırmış olmak gerçekten gurur verici bir olay. Bunu, çalışmalarıma değer ve destek veren değerli gönül dostlarıma ithaf ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum.


...
Devamını oku »
Dermansız dertlerimin reçetesi
Aşk kuşumun kondugu gül bahçesi

En güzel günlerim geçsin seninle
Deryayı aşk gördüm o ela gözlerinde

...
Devamını oku »
Mevsimlerim senle inan bahardır
İnci inci dişleri, sırma saçları vardır
Neyleyim yüreğimin seçtiği yardır
Esir etti tatlı gülüşüne beni Eminem
__________________2_______________

...
Devamını oku »
Akdeniz mavisi gözlerinle ne de güzel görünürsün
Bulutların üstünden melekler gibi gülümsersin
Akdeniz rüzgarlarıyla hayalimde büyür büyürsün

Saçların kuzgun karası,gözlerinle bir ömürsün

...
Devamını oku »

İlk 1291 1292 1293 1294 1295
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL