- 1884 Okunma
- 4 Yorum
- 0 Beğeni
AKDENİZDE DEPREM
METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ NİN 2003 YILINDAN İTİBAREN YAPTIĞI DEPREM ARAŞTIRMALARI YAVAŞ YAVAŞ KENDİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI...16-17-18 HAZİRAN 2009 YILINDA ADAN-TARSUS-ALANYA-MANAVGAT-ANTALYADA BULUNAN GÖKHAN HANİ NİN AKDENİZDE DEPREM ÇALIŞMALARINDAN HEMEN BİR GÜN SONRA AKDENİZDE DEPREM MEYDANA GELDİ.DEPREM ÇALIŞMALARINI GİZLİ YÜRÜTEN HANİ,AKDENİZE GELMEM TESADÜF DEĞİLDİ AÇIKLAMASINI YAPTI...AYRICA AKDENİZDE MEYDANA GEN DEPREMİN KIRIK FAY HATLARINDA BÜYÜK BİR HASAR OLUŞTURDUĞUNU BELİRTEREK,AKDENİZ HALKININ BUGÜNDEN İTİBAREN DAHA DİKKATLİ OLMASINI SÖYLEDİ... METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ AKDENİZDE DEPREM ÇALIŞMALARINI 2003 YILINDAN BERİ SÜRDÜRMEKTE AYRICA ULUSAL VE YEREL MEDYADA AKDENİZ DEPREMİYLE İLGİLİ HABER KAYITLARI BULUNMAKTADIR...
HABER BASINI-DİYARBAKIR...
Metafizik uzmanı Gökhan Hani’nin Deprem açıklamaları şaşırtıyor.K.K.T.C deki depremi söylemesinden 24 sonra K.K.T.C de Deprem meydana geldi....ORTADOĞU GAZETESİ:KKTC’de saat 04.35 sıralarında Richter Ölçeği’ne göre 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Orta şiddetteki depremin merkez üssünün deniz olduğu bildirildi. Deprem, Gazimağusa bölgesinde de hissedildi.
KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Meteoroloji Dairesi, merkez üssü Paralimni’nin 14 kilometre güneyindeki deniz olan depremin büyüklüğünü, Richter Ölçeği’ne göre 4.6 olarak verdi. Deprem, Gazimağusa’nın güneydoğu açıklarında saat 04.35 sıralarında meydana geldi. Gazimağusa halkının korkulu anlar yaşamasına neden olan deprem nedeniyle bazı vatandaşlar geceyi dışarıda geçirdi.
Depremle ilgili olarak KKTC Meteoroloji Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:
"Bugün saat 4.35 lokalde, dairemize bağlı Lefkoşa Deprem İstasyonu’nda yaklaşık 68 kilometre uzaklıkta orta şiddette ve aletsel büyüklüğü Richter Ölçeği’ne göre 4.6 olan bir deprem kaydedilmiştir. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ile yapılan ortak değerlendirme sonucunda da depremin merkez üssünün 34.76 derece N-33.93 derece E koordinatlarında ve Paralimni’nin 14 km güneyi deniz olduğu saptanmıştır."
METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ NİN 2003 YILINDAN İTİBAREN YAPTIĞI DEPREM ARAŞTIRMALARI YAVAŞ YAVAŞ KENDİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI...16-17-18 HAZİRAN 2009 YILINDA ADAN-TARSUS-ALANYA-MANAVGAT-ANTALYADA BULUNAN GÖKHAN HANİ NİN AKDENİZDE DEPREM ÇALIŞMALARINDAN HEMEN BİR GÜN SONRA AKDENİZDE DEPREM MEYDANA GELDİ.DEPREM ÇALIŞMALARINI GİZLİ YÜRÜTEN HANİ,AKDENİZE GELMEM TESADÜF DEĞİLDİ AÇIKLAMASINI YAPTI...AYRICA AKDENİZDE MEYDANA GEN DEPREMİN KIRIK FAY HATLARINDA BÜYÜK BİR HASAR OLUŞTURDUĞUNU BELİRTEREK,AKDENİZ HALKININ BUGÜNDEN İTİBAREN DAHA DİKKATLİ OLMASINI SÖYLEDİ...
METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ AKDENİZDE DEPREM ÇALIŞMALARINI 2003 YILINDAN BERİ SÜRDÜRMEKTE AYRICA ULUSAL VE YEREL MEDYADA AKDENİZ DEPREMİYLE İLGİLİ HABER KAYITLARI BULUNMAKTADIR...
Akdeniz’de deprem paniği
Saat 17.04’te Antalya’nın Kaş ilçesi açıklarında 5,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu deprem bölgede son 24 saatte 4 büyüklüğü üzerinde meydana gelen beşinci deprem.
Boğaziçi Üniversitesi Kandili Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi’nin tespitlerine göre deprem Muğla ve Antalya’nın ilçelerinde de hissedildi.
DEPREM RODOS’U DA SALLADI
Bu arada, NTV’nin haberinde deprem merkez üssünün Rodos adası olduğu ve büyüklüğünün de 5,9 olduğu belirtildi. Habere göre, Ada’nın 137 kilo metre güneyinde, denizin 40 kilo metre altında meydana gelen deprem, Antalya ve çevresinde de hissedildi. 17.05’te meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı
Akdeniz açıklarında, 20 dakikalık süre içinde dört ayrı deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamaya göre, Akdeniz açıklarında ilki 17.04 olmak üzere 17.13, 17.15 ve 17.24 sıralarında dört deprem meydana geldi. Şiddetleri 5,6, 3,8, 3,7 ve 3,8 olan deprem başta Kaş ilçesi olmak üzere Antalya, Alanya ve Kemer ilçelerinde hissedildi.
Akdeniz’de deprem paniği
Saat 17.15’te 3,7 şiddetinde olan depremin derinliğinin iki kilometre 100 metre olduğu ve son zamanlarda görülen yeryüzüne en yakın deprem olduğu ifade edildi. 5,9 büyüklüğündeki deprem bölgede son 24 saatte, 4 büyüklüğü üzerinde meydana gelen beşinci deprem oldu.
Diyarbakırlı metafizik uzmanı Gökhan Hani Güneş Tutulmasından sonra Dünya’nın herhangi bir yerinde 7.2 veya 7.4 şiddetinde deprem olacağını iddia etti.
Son günlerde gündemi meşgul eden ve zihinleri kurcalayan Güneş Tutulmasının depremlerle ilişkisi var mı? Yok mu? Sorusuna ilginç açıklama geldi Her yönüyle nazar tahlili adlı kitabıyla tanınan Metafizik uzmanı Gökhan Hani, 29 Mart Güneş Tutulması ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Türkiye de meydana gelen Bingöl, Elazığ ve İzmir depremlerini 24 saat önce haber vererek gündeme gelen Metafizik uzmanı, 29 Mart’ta dünyada meydana gelecek Güneş Tutulmasının ardından Türkiye’de veya Dünya ülkelerinde deprem olacağı açıklamasında bulundu. Metafizik uzmanı Hani şöyle konuştu;
"Geçmişten günümüze kadar milyonlarca insanın ölümüne ve sakat kalmasına neden olan deprem gerçekliği karşısında Çağın gelişen bilim ve tekniğinin aciz ve çaresiz kalması bu problem bilmecisinin çözümünü geciktirmiştir. Yeryüzünde meydana gelen depremlerin asıl kaynağı, kırık fay hatlarının sıkışıp oynamalarıyla boşalan enerji ile doğru orantılı değildir. Depremin asıl kaynağı gökyüzünde ısı ve ışık kaynağı olan Güneşteki hidrojen gazının sıkışıp patlamasıyla açığa çıkan devinimsel kozmik dalga ışınım enerjisidir.
Isı ve ışık kaynağı olan Güneş’te meydana gelen patlamayla açığa çıkan devinimsel kozmik dalga ışınım enerjisi, yer yüzündeki kırık fay hatlarını harekete geçirebileceği gibi yeni kırık fay hatları oluşturur.
Güneş de 27 günlük periyotlarla meydana gelen patlamalardan çıkan bu enerji gücü önce güneşe en yakın gezegen olan Merkür’e daha sonra Venüs’e sonra dünyaya doğru ilerler. Dünyaya gelmeden dünya atmosferine doğru ilerler. Dünya atmosfer tabakalarından, troposfer, stratosfer, kemosfer, mezosfer, ozonosfer, iyonisfer ve eksozfer katmanlarında çeşitli değişimlerden absorbsiyon (soğurma), refleksiyon (yayılma) ve difüzyona (yansıma) uğrayarak kinetik enerjiye dönüşür.
Kinetik enerjiye dönüşen devinimsel kozmik dalga ışınım enerjisi yeryüzü kırık fay hatlarını, yerçekimi kuvvetiyle harekete geçirerek büyük depremleri oluşturur.
Devinimsel kozmik dalga ışınım enerjisi; kontrol edilebilir ve yönlendirilebilinir özelliğinin olmasından dolayı, kozmoloji (uzay bilim) bilimiyle ilgilenen ülkeler tarafından kullanılarak herhangi bir yerde bilinçli olarak depremler meydana getirilebilinir."
Deprem 24 saat içerisinde öğrenilebilir
Hani "Deprem olamadan önce deprem olacak yerde (gökyüzünde) ışınım şekilleri oluşur. Güneşte meydana gelen patlamalardan sonra açığa çıkan devinimsel kozmik dalga ışınım enerjisi,atmosferde çeşitli değişimlere maruz kalırken renk değişimine de uğrar. Bilimsel filtre olarak adlandırılan, kozmik ışınlar ayırıcısı ile deprem olmadan önce, deprem olacak bölgenin (gökyüzünde) sarı, eflatun, pembe, mor, lacivert ve mavi renk ışınımları oluşur. Bu ışınımlar bilimsel filtre yöntemiyle ayırt edilerek deprem olacağı zaman söylenebilinir. 29 Mart’ta tüm dünyada görülecek olan Güneş tutulmasından sonra Evrensel çekim kuvvetinde değişimler meydana gelerek Güneş bünyesinde bulunan Hidrojen gazının sıkışıp patlamasını sağlayacaktır. Bu olayın ardından büyük bir deprem meydana gelecektir" dedi.
Türkiye de Akdeniz de 7.4 ve Marmarada 7.2 şiddet büyüklüğünde olacağını söyledi. Güneş tutulmasının deprem ile ilişkisi olduğunu belirten Hani, Türkiye de 29 Mart’tan sonra her an deprem olabilir.