Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
Serhat Uzunkök
Serhat Uzunkök
@serhatuzunkok

Seven mi Yoksa Sı*an mı Yaranır?

26 Şubat 2014 Çarşamba
Yorum

Seven mi Yoksa Sı*an mı Yaranır?

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1984

Okunma

Seven mi Yoksa Sı*an mı Yaranır?

Seven mi Yoksa Sı*an mı Yaranır?

’’Yüreğinin götürdüğü yere git’’ dediler,
’’Seve seve’’ gittim ama,
Kırık kalpler durağında buldum kendimi...
’’Yalnızlık en iyi dosttur’’ dediler,
’’İyi,bi de onu deneyelim bakalım’’ dedim,
Dostum oldu evet,
Her gün ana avrat sövmeme rağmen beni terk etmeyen bir dost,
Sanırım ’’seven’’ değil ’’sıçan’’ yaranıyor...


Serhat Uzunkök

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Seven mi yoksa sı*an mı yaranır? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Seven mi yoksa sı*an mı yaranır? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seven mi Yoksa Sı*an mı Yaranır? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.