Başarı tek başına elde edilemez. emeği dokunan herkesle mutluluğu paylaşanlar, daha büyük başarılara ulaşır. dr.faruk bayülkem

Yeter Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Yeter" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Yeter ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Yeter" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Yeter ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Ben seversem ömürlük severim!!!
Seversem adam gibi severim ,deli gibi sahiplenirim,
Sevdiğime asla ve asla yanlış yapmam,
Sevdiğimi yarı yolda koymam,
Onu sahipsiz ulu orta bırakmam!!!

...
Devamını oku »
Hasreti yağdırıp kirpiklerime
Yeterince ıslattın toprağımı
Acımasız hayatın kanayan yaraları
Güz gelince kabukları kalkıyor yağmurda
Gece kara bulutların

...
Devamını oku »
Zalimi boğacaktır vücutlardan akan ter,
Kalpte vatan sevgisi teröristi yer ser,
İçinizdeki iman başarı için yeter.
**
Her gün şehit haberi geliyor Mehmetçikten,

...
Devamını oku »
Sesim çıkarmadan ağlar gezerim.
İftira sözlerin düşürdü dile.
Sesim çıkarmadan ağlar gezerim.

Kader denilir mi böylesi aşka,

...
Devamını oku »
her gidiyorum diyene yol vermek olmaz
ya dur diyeceksin, ya da sende yola düşeceksin
her gidenin ardından dur bi bak
dönüp dönüp bakıyorsa

...
Devamını oku »
Ahiret zamanına halin olsun,
YETER...

Bırak olmasın dünyalık parseller,
Üç, beş metrelik mezar yerin olsun,

...
Devamını oku »
Dizlerim tutulup kalsa gelirim.
Sabırla bu günü gözledim diye,
Ruhum bu bedende ölse gelirim.

Gecikirim diye,ar ederim de,

...
Devamını oku »
Devlet; sert kabuklu elmâ misâli...
Dilimlendiğinde, reçelini de yaparlar, kurusunu da!.
(Yugoslavya gibi!)

YAŞASIN, TÜRKİYE CUMHÛRİYETİ DEVLETİ...

...
Devamını oku »
Selamünaleyküm saygı değer gönül dostlarım. Türk milleti olarak iki gün içinde terör illetinin hain pusularına, tuzaklarına düşerek otuz şehit verirsek elbetteki o ülkenin vatandaşları bunca kayıp karşısında tepkisini ortaya koyarak yeter artık diyecektir. Türkiye'nin bir çok ilinde ve ilçelerinde şehitler ölmez vatan bölünmez yürüyüşleri yaparken pkk ve diğer terör mensuplarına lanetler yağdırıp kınamaktadır.

Bunlar haince pusu kurarak bir kaç yüz polis, asker, koruyucu, güvenlik mensubu şehit edince Türk milletini bölüp , parçalayıp bitireceğini sanıyorlarsa aldanıyorlar. Çünkü bizler bir ölürsek binlece doğarız. Geçmişten bu güne de öyle olmuştur. Bu bayrak ülkemizin sembolik rengini şehit kanlarından alarak yansıtmaktadır. Birlik beraberliğimize Allah'tan başka hiç bir güç gölge düşüremez. Bundan emin olunuz.


...
Devamını oku »



[ikiyanayasla]içimin kayalari döküldü tek tek !

...
Devamını oku »

İlk 185 186 187 188 189
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL