Kararsızlık en büyük felakettir. descartes

Yalan Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Yalan" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Yalan ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Yalan" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Yalan ile ilgili " 6569 " şiir aşağıdadır.
Yorganına göre değildir ayakları,
Doğrudan çok uzaktır hayatları,
Kötü hayallerdir hep sığındıkları.

Kızarmaz artık pembe yanakları,

...
Devamını oku »
SOLUMDA:YALAN

ÖNÜMDE:YALAN


...
Devamını oku »
.................................................................................................................ELVEDA GİDİYORUM.

ARTIK SEN BENİM HİÇBİR ZAMANIMDA OLMAYACAKSIN BU SON VEDA DİYORUM...


...
Devamını oku »
Sensin kaderim benim!
Karagözlü meleğim benim!

Sensiz ne bir gün düşünürüm,
Ne de senin olmadığın anı…

...
Devamını oku »
Göklere erişti yârin feryadı,
Biz ölsek de aşkın kalıyor adı,
Sevmek yalan oldu, kavuşmak haram.

Çekilecek dertle, çileler varmış,

...
Devamını oku »
GERİYE BIRAKTIKLARIMIZ ............SADECE BUNLAR'MI OLMALI

BU ASLA BİR ŞİİR DEĞİL:::::::::

Allah cc. Rızkı ezelde takdir ettiğini beyan ediyor, Bize ise helal vesilelerle rızkımızı aramamız tembih ediliyor, telaş etsekde etmesekte takdir edilen rızıktan fazlası elimize geçmiyecekse nedir bu telaş?

...
Devamını oku »
Yalan söylemezler bana bakarak.
Duyduklarım doğruysa yıkılırım ben.
Gözler yalan söylemez, gözlerine bakayım.

Zamansız dökülen yapraklara döndük.

...
Devamını oku »
Kim ne derse desin inan ki yalan
Ölümüne sevdim bağlandım sana
İnan ki sevgilim başkası yalan,

Yalan...

...
Devamını oku »
Yine yalan söyledin
Bana
Gönül
Yalanım oldun

...
Devamını oku »
Ebedi aleme götüren nedir?
Seni dünyada var edip, büyüten sebep
Yalan hayata verdiren nedir?
Yalan olsaydı eğer, bunca yaşadığın ömür
Sonunda neden olsun;

...
Devamını oku »

İlk 495 496 497 498 499 500 501 502 503 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL