Yalnızca akıllılar düşünce sahibidirler. insanların geri kalanları düşüncelerinin tutsağıdır. coleridge

Unutma Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Unutma" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Unutma ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Unutma" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Unutma ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
yüregim burkuk canim darda
üşüyorum beni yalniz birakma
yüreginle sar beni ey yar

yoklugun benligime akiyor

...
Devamını oku »
Merhaba saygıdeğer dostlar. Selamlar ileterek üzerimize düşen bir insanlık vazifesini paylaşma gereği duyuyorum. Ecdadımızın kanlarıyla yıkanan bu kutsal topraklar üzerinde ömrümüzü tamamlarken aslımızın ve neslimizin unutulmaması gerektiğini vurgulamak istiyorum. Çok şükür Yüce Mevlamızın son peygamberine inanarak dinimizin kurallarını uygulamaktayız.

Dünyada insan oğlunun varlığı Adem babamızla başladı, Havva anamızla çoğalarak her bölgede farklı inançlara bürünenler de yaşamını sürdürüyor. İslam toprakları üzerinde Türk milleti olarak aslımıza, neslimize sahip çıkalım. Ay yıldızlı bayrağımız mavi göklerde dalgalanıp şahlandığı sürece bizler ancak o zaman mutlu olabiliriz. Ülkemizi bölmek isteyen vatan hainlerine asla fırsat vermemeliyiz. İç ve dış düşmanlardan korunmasını bilmeliyiz.


...
Devamını oku »
Tutunduğum taşım sensin
Ağrıttığım başım sensin,
Unutmadım inan seni!

Gökte uçan kuşlar gibi

...
Devamını oku »
Yıllarca hasretle adın andığım
Kalbin kuytusunda sakladığım yar
Aşkınla divane olup yandığım
Neler çektiğimden haberin mi var


...
Devamını oku »
Canım yanıyor, seni gördüğüm anda.

Sana olan aşıkımı unutmam, mümkün değil

Acı dolu yüreğim.Düşlüyor seni gözlerim.

...
Devamını oku »
Gönlüm seni söyler, seni hatırlar,
Göç için her sene gelen turnalar,
Sana beni hatırlatsın, unutma emi…

Kükreyip sel olmuş, çıldırmış çaylar,

...
Devamını oku »
Kim derdi ki ölmeden mezara koyacaklar.
Gönül verip de sevdin o yalan bakışlıyı
Yüreğim kan ağlıyor sol yanımda bıçaklar.

Çok mu aradın gönlüm sen böyle bir gamsızı

...
Devamını oku »
Hatırla bu günleri, unutma Nazlı yar
Kalbinin kenarına yazmışsan eğer
Oku da o günleri unutma Nazlı yar

Seni gördüğüm dem bir ömre değer

...
Devamını oku »
Gülümsemen yitik
Azaldı mı sevgin?
Unutulmak mı kaderim?
Nasıl katlansın yürek bu acıya?
Ah sevdiğim aramadayım

...
Devamını oku »

İlk 213 214 215 216 217
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL