İnsan ihtiyar olmaya karar verdiği gün ihtiyarlar. jean anoilh

Türk Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Türk" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Türk ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Türk" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Türk ile ilgili " 8938 " şiir aşağıdadır.
Bembeyaz yanakları al al olmuş gece ağırlaşan hastasına koşarken,
Sebebi neydi gece vakti uykusunu bırakıp yardım hissinin
Bu ülke insanına...
Çünkü insandı...insan gibi insandı...
Aslında onun yaptığı dağda açan kardeleni'ne sımsıkı sarılmaktı

...
Devamını oku »
Türkü sorarsan bana bir fırtına
Övmek, övülmek yakışır ırkıma
Türk oğlu Türküm,Türke söz söyletmem.

Bak Türk ilerliyor mehter vurarak

...
Devamını oku »
Ellere sordum adını.
Ak gerdana inci takma.
Yellere sordum adını.

Yanakların al al olmuş.

...
Devamını oku »
ne güzeldir Türkiyem,
ovası,bağı,bahçesi,
ne güzeldir Türkiyem,

keçisi,koyunu,kuzusu,

...
Devamını oku »
Senin için kanlı yaş, süzülmez mi Türkiye’m
Bozulsa da zamanım, bozamazlar hiç seni
Senin için yılanlar ezilmez mi Türkiye’m

Canlar bulasın diye süsledim mevsimleri

...
Devamını oku »
Tek silahımız,
ATATÜRK ulu önderimiz,
İzindeyiz hepimiz.

Coşarız adımız TÜRK,

...
Devamını oku »
Yasta yürek ne çare
Parçalandı, bin pare
Almayım be! ben tokum
Bıraktın hep biçare

...
Devamını oku »


Bir gece ağlar, bir gece gülerim,


...
Devamını oku »

İlk 675 676 677 678 679 680 681 682 683 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL