Televizyonu çok eğitici buluyorum. ne zaman biri televizyonu açsa, öteki odaya gidip kitap okuyorum. (groucho marx)

Su Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Su" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Su ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Su" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Su ile ilgili " 18016 " şiir aşağıdadır.
Görüyorum bakan gözlerini sevgime
Gül olup baharıma açan yüreğini
Seviyorum sussan da ömür boyu
Gözlerimde saklı bakışlarında seviyorum
Yağmur tanelerinden yazdığın umutları okuyorum

...
Devamını oku »
ve karanlığın esiri kimsesiz gönlüm...
Herşeyimi çalan zamana sormak,
galiba rüya değil sonsuz gördüğüm...

Yavaş yavaş damarımda geziyor kirli,

...
Devamını oku »
Hele bir "gelin" kız var, Gülizarvâri mâhir.
Eser döktürür böyle, okundukça cevâhir,
Eyy, Gökbulut Sungur kız, Sen; Zübeyde’den şair.

Kadir Yeter. TRABZON.

...
Devamını oku »
Hangi güneş benim için doğar
Gökyüzündeki kara bulutlar
Bir de deli gönlümde fırtına
Gözlerimde sağanak yağmur var
Yüreğimde sıra sıra acılar

...
Devamını oku »
Sevdası kaybolmuş, yitik
Yılları mı sayacağız güzelim
Hayır,
Bence anısı yeter…
Yaşanmamış yılları,

...
Devamını oku »
Sen giderken gözlerim bakakaldı.

Haykır dedim ey deli gönül
Yık dağı taşı


...
Devamını oku »
Dizginlenemez
Mor bir uyuşukluk
İçten dışarı
Önlenemez.


...
Devamını oku »

İlk 1553 1554 1555 1556 1557 1558 1559 1560 1561 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL