ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Vicdan, saadet ve azaplarımızın ahirette de kaynağıdır. ROUSSEAU Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
umutadam

umutadam

22.12.2007 23:31:34


".....

kan çanağına döndü şafağın gözleri
yandı deniz kızıl alevden

....................

hüzün yağmurları düşüyor
sisli kentin puslu sokaklarına

sırılsıklam hasretin
ve ayaz yokluğun
işlerken iliklerime
buza dönüyor düşlerim

dağ gibi sevda şimdi
ıssız dağ yalnızlığında..."

'Çok bildik kelimelerle, çok bildik duyguları, çok farklı bir lezzetle sunma başarısı' diye şiiri tarif etsek; sanırırm 'Yandı deniz...' örnek olurdu.
Şiirin ritmi ve dizelerin doğurganlığı içimi ısıttı.. Ancak bu özlem dolu ayrılık yolcusunu Bayatlı'nın o Mechul Gemisine bindirmeniz ile üşüdüğümü de belirtmem gerek.. Şiirinizin içinde zaten var olan güce bir dış güç katmak, doku uyuşmazlığına neden olmuş ve finalinizi güçten mahrum bırakmış sanki... Ama her yönüyle ılık bir hüzün ve özlem esiintisi var... Bu esintiyi yelkenlerinize biraz daha çekerseniz o meçhul limana sağ salim varacaksınız... Yüreğinize sağlık...

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.