ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Vicdan, saadet ve azaplarımızın ahirette de kaynağıdır. ROUSSEAU Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
dağ gülü

dağ gülü

14.11.2011 22:25:46

Ümit’im saygı duy ilime, fen’e!
İstiklal atide üzülme düne,
Bizi kim getirdi bu güzel güne,
Sen binlerce yaşa başöğretmenim!


Ne kadar güzel dile getirmişsiniz değerli öğretmenimizi, dostluğa, eğitime verdiğiniz değerden dolayı yürekten kutluyorum Ümit Bey, Kaşif Kani hocamız gerçekten değerli bir insan, her zaman taktir ettiğim insani yapısıyla örnek bir insan, ne mutlu insan olduğunu unutmadan sevgi ve saygıyla çevresindeki kişilerle iletişim kurabilene. Siz ve hocamız bu değerleri yaşayan ve yaşatan ender insanlardansınız bu yüzden hep takdir ettiğim kişilerdensiniz bu camiada. Değerli ve önemli olmak güzeldir, bunu için çaba göstermek gerek yaşamda, gereken özveri verilmeli hakkıyla. Yorumuyla bu dostluğu perçinleyen Durak hocamızın emeğine yüreğine sağlık. Çok güzeldi takdirle karşıladım bu dostluk dayanışmasını, dostluğunuz baki olsun dileklerimle, dosta değer veren yürekleriniz var olsun güzel insanlar, sağlıcakla kalınız..

Selam saygılarımla

* * *

Şiir Bilgi

ümit zeki soyuduru

ümit zeki soyuduru

KAŞİF KANİ ERTÜRK


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.