ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Gizkenti

Gizkenti

26.8.2007 20:00:11

sayın bayşiir,

evet ne yazık ki siz de, bir çok kez karşılaştığımız ama sizden hiç beklemediğimiz bir tekniği uyguladınız.”sesini yükselt ve dikkat çek”.

“sizin şiirleriniz” bölümüne sadece kendinize ait şiirleri eklersiniz ve okur da gelip şiirin hakkında yorum yazar.

şikayetleri yönetime iletebileceğiniz bir iletişim bölümü var. problemi olan, o bölümden yönetime iletir. şiirinin altında değil. ve de şiirlerin altında özel yazılarınızı, şikayetlerinizi, reklam ve duyurularınızı yapamazsınız. hayırlı olsun siteniz. size başarılar dileriz. ama sitenizi eşe dosta tanıtma adına anlamsız bir yargı ve suçlama ile kurula yönelmeniz oldukça düşündürücü.

sayın bayşiir, tüm bu ihlaller bir tarafa ayrıca yazılarınızın içlerini de boşaltmaya başlamışsınız. sanırım sıra şiirlerinizde. kendi sitenize taşınma hazırlığı olsa gerek.
inanın hiç yakıştıramadık yönetimce size… ki;

5-) Şairler, kendi şiir hikâyelerini güncelleyebilirler ancak silemezler, altlarındaki yorumları silme hakkına da sahip değillerdir (ancak yazılarını okumasını ve yorumlamasını istemediği kullanıcıları yasaklayabilirler), bu işlemler gerekiyorsa, başvuru halinde sadece; site yöneticilerince gerçekleştirilebilir, aynı şekilde kullanıcı isimleri de üyeler tarafından değil, gerekli hallerde ve başvurulması durumunda site yöneticilerince değiştirilebilir.


diye bir site kuralı var. ve siz bu kuralı ihlal etmişsiniz. yani nereden bakılırsa bakılsın yaptıklarınız göz yumulacak davranışlar değil.

umarım bir faydası olmuştur yapmaya çalıştıklarınızın. bunca zaman paylaşımlarına ortak olduğunuz, emek verdiğiniz; emeklerinize hizmet etmek, sizlere düzeyli ve rahat edebileceğiniz bir ortam hazırlamak için çaba sarfeden bu site, yönetim ve kurul birden nedense size uymadı. “ben ayrılıp kendi siteme emek harcayacağım rica etsem beni ve şiirleri silseniz” demek varken, leke atın ve atıldım diyerek bir parça daha büyük görünün.


Ve... eğer özel isteklerle çalışacaksa, isteyene kurdele takıp, istemeyene takmayacaksa bu kurulun bir anlamı olmayacağını sanıyorum.

kurul kişiye özel yapmıyor çalışmalarını. eğer cidden sizin için kurdelenin bir anlamı yoksa, asıldığında da yok sayın... siz şiirlerinizi paylaşın kurulda hakedeni kurdelelesin.

sayın çınar 39 dikkatimi çekti. sizinle bayşiir nasıl aynı pc.de...

sizce de bunda bir gariplik yok mu ? yani iki ayrı şehirde bulunan üye nasıl aynı pc.den yazıyor ? sadece merak ettim de

"Bu üyenin kullandığı Bilgisayardan son 30 günde giriş yapanlar:[cinar39][bayşiir]"


Saygılar efendim. Gönlünüzce olsun yürüdüğünüz yol






Gizkenti tarafından 8/26/2007 9:24:13 PM zamanında düzenlenmiştir.

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.