Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
Murat Demir
Murat Demir

Issızm

Yorum

Issızm

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

840

Okunma

Issızm



Aynalara bakmazdım o var iken yanımda
Üzülüp ağlamazdım yaşarken her anımda
Şimdi içim yanarken, gittikçe artar sızım
Bir o kadar kimsesiz, bir o kadar ıssızım

Sahilimde dalga yok çöl olmuş sanki kıyım
Beni yolda bırakan hala derki haklıyım
Şimdi karanlıktayım, aşk desen ışık sızmaz
Gönül hücrem buz tutmuş, onsuzki hiç ısınmaz

Artık yıldızlar parlar ay batmış ya içimde
Hemde rengarek, hemde, hepsi farklı biçimde
Dağlarıma kar yağmış, dumanı başka bela
Burda bir can ölüyor, görmez gözleri ela


Murat Demir

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Issızm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Issızm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Issızm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL