Eğer bir atınız, bir arabanız varsa üç şeye sahipsiniz. bir at, bir araba ve bir at arabası... çin atasözü
H.
H.BOZ

ŞEYTAN

Yorum

ŞEYTAN

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

983

Okunma

ŞEYTAN

Dosdoğru yoluma yamanan yollar
Her kapısında o beni bekler.
Çelme takıp da düştüğüm yerden;
Beni kaldırmayıp günaha çeker.

Dönyayı önüme serdikçe,serer
Budur al benden sana hediye
Tospembe gösterip beni büyüler;
Gaflet uykusunda günaha çeker.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şeytan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şeytan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞEYTAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
tunara
tunara, @tunara
23.3.2008 15:40:14
çok anlamlıydı yüreğinize sağlık devamını dilerim başarılar...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL