Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson
Şair Mehmet Demirdelen
Şair Mehmet Demirdelen

HAVA YAĞMURLU YİNE

Yorum

HAVA YAĞMURLU YİNE

( 1 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1008

Okunma

HAVA YAĞMURLU YİNE

Yine karardı hava birden
bulutların içerisinden
çıktı şimşekler
büyük bir sesle duyurdu
sanki isyanını yer yüzüne
hatta yağmurlarda başlar
dökülür sokaklara
sevgi taneleri
şemsiyeniz varsa
acarsınız mutlulukla
ben ise yürüyorum
tek başıma
yağmurun yağışına
aldırmadan öylece.

&& Şair Mehmet demirdelen &

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hava yağmurlu yine Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hava yağmurlu yine şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAVA YAĞMURLU YİNE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Alişahin Aziz oğlu
Alişahin Aziz oğlu, @alisahinazizoglu
27.12.2015 21:52:17
Sevdalı yürekler yağmura fırtınaya aldırmaz yüreğine sağlık çok hoşuma gitti dizeler teprik ederim değerli şair
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL