İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu
Buse Taşcı
Buse Taşcı

Yeşil.

Yorum

Yeşil.

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1008

Okunma

Yeşil.

Yeşil.

Bir renk değil sadece,
Sevginin de diğer adıdır.
Sen çiçeği yeşilsiz bırakırsan eğer,
Hepsinin boynu bükük,
Kalpleri öksüz kalır.

Seveceksen de yeşil gibi sevmelisin.
Denizlere naz eder gibi.
Kendini uzaktan göstermelisin.
Ya da bir anne gibi,
Üşümesin diye,
Bütün toprağı örteceksin!

Yeşil olmakta zor işmiş.
Bunca çıplak ve ıslak göğüs varken.
O yine gitmiş,
Uzaklarda ki çölü sevmiş.

Yeşil gibi sadık olamadık,
O köklensin diye büyüttüğümüz kalpleri.
Bir kere olsun sulamadık.
Ya da kendimizi hep o suya muhtaç kıldık.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yeşil. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeşil. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yeşil. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
27.12.2015 14:52:27
yeşil hem cennet hem murat...çok güzel dizelerdi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL