Hakikat aleyhine hürriyet olamaz. -- salazar
arman nazli
arman nazli
@armannazli

Bu hasretliği ortadan ikiye bölsem

4 Kasım 2015 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

Bu hasretliği ortadan ikiye bölsem

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1040

Okunma

Bu hasretliği ortadan ikiye bölsem

Bu hasretliği ortadan ikiye bölsem

Bu hasretliği ortadan ikiye bölsem
Onun gelemediği
Benim de gidemediğim yerden

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bu hasretliği ortadan ikiye bölsem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu hasretliği ortadan ikiye bölsem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu hasretliği ortadan ikiye bölsem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Ateşin Gözyaşı
Ateşin Gözyaşı, @atesin-gozyasi
4.11.2015 19:00:57
''sonra birleşse yollar
onun gitmediği
benim bilmediğim yerden''

bir nefes gibi hayat verici kıvamda olmuş..tebrikler..!
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.