Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
KinG
KinG

ÖLÜYORUM...

Yorum

ÖLÜYORUM...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1004

Okunma

ÖLÜYORUM...

Anlamıyorum neden böyle oldu
Sen daha iki gün önce yanımdaydın
Ama şimdi yoksun uzaksın
Seni her gördüğümde dokunamıyorum
ÖLÜYORUM...
Seni benden soğutan neydi
Bir çift göz mü? yoksa
Bir iki kelimelik söz mü?
Anlamıyorum neden böyle oldu
Senin benden uzak olduğunu bilmek
İnan çok zor be gülüm
Ama sen bana ne kadar uzak olursan ol

BEN SENİ ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUM

TEK TANEM

KinG

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölüyorum... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüyorum... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLÜYORUM... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
leventbaba
leventbaba, @leventbaba
12.3.2008 23:35:17
Anlamıyorum neden böyle oldu
Sen daha iki gün önce yanımdaydın
Ama şimdi yoksun uzaksın
Seni her gördüğümde dokunamıyorum
ÖLÜYORUM...

YOK ÖYLE ŞAİR YOK ÖYLE PESETMEK.
AZMEDİCEN SAVAŞICAN SEVDAN İÇİN.
KAÇMAK YAKIŞMAZ BİZE.
HADİ BAKALIM AŞK İLE BİRDAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TEBRİKLER ÇOK GÜZEL OLMUŞ.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL