Mucizeler aniden olan şeylerdir, istemekle çağırılmazlar; ama kendiliklerinden, genellikle de hiç olmayacak bir anda ve kendilerini en az bekleyen kişilere gelirler. (k. ann porter)
hatice nayır
hatice nayır

İSTERDİM Kİ...

Yorum

İSTERDİM Kİ...

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

897

Okunma

İSTERDİM Kİ...

İSTERDİM Kİ...

Sana güzel sözler söylemek isterdim
İçimde nehirler gibi akan
Sıcacık ellerini alıp avuçlarıma
Gözlerinde seyretmek her gün batımını

Sağanak bir yağmurda yürümek
Islanmak isterdim iliklerimize kadar
Sonra kirpiklerinden düşen damlaları
Öpmek isterdim usuldan

Sana bir avuç mutluluk vermek
Kocaman gülümsetmek isterdim
Işıl ışıl parlayan yüreğinde
Yaşamak isterdim asırlarca

Susulmayan saatler verirdim sana
Daha konuşulmamış güzellikler
Hiç dile gelmemiş bir aşkla
Bakmak isterdim yalnızca sana

Sana hiç görülmemiş anlar sakladım
Daha hiç yaşanmamış bir aşk
Bilmediğin bir özlemle sadece
Uyumak isterdim kollarında

Sevdiğim, unutmayacağın anlar biriktirdim
Geldiğinde yaşatmak için sana...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İsterdim ki... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İsterdim ki... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSTERDİM Kİ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
30.10.2015 19:03:19
5 puan verdi
Duygu dolu dizeler okudum usta eyvallah
Kutluyorum, kalemin susmasın
_________________________Selamlar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL