Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
çetin altungüneş
çetin altungüneş

ATEŞTE AÇAN ÇİÇEKLER

Yorum

ATEŞTE AÇAN ÇİÇEKLER

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1356

Okunma

ATEŞTE AÇAN ÇİÇEKLER

ATEŞTE AÇAN ÇİÇEKLER

Su ateşi söndürür derler
Oysa ateşte açan çiçekler
Suyla sönmediler

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ateşte açan çiçekler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ateşte açan çiçekler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ATEŞTE AÇAN ÇİÇEKLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
glenay
glenay, @glenay
28.10.2015 23:10:32
5 puan verdi
Çok güzel..

hâlâ açmaya devam ediyorlar

tebrikler Çetin bey,

selamlarımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL