Hakikat aleyhine hürriyet olamaz. -- salazar
Ali Doğan
Ali Doğan
@ali-do-an

Peki ya?

16 Ekim 2015 Cuma
Yorum
Şiirgram

Peki ya?

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

4,0

Puan

1204

Okunma

Peki ya?

Belki de yanlış öğrettiler bize
Gülmeliydik komşumuza
Kim bilir başımıza mutluluk gelirdi
Veya gülmeyi unutmazdık en azından...

Ağaç yaşken değilde
İpsiz sapsız bir balta geldiğinde eğilirdi belki de

Ya aç ayı
Bir güzel oynuyorsa bu oyunu

Tok açın halinden
Zamanında aç kaldığı için anlayabiliyorsa...
Aklın gerçekten yaşta belirdiği varsa uzaklarda..
Ava giden ne kadar avlanacak av varsa avlayıp geliyorsa..

Veya

İntikam soğuk yenen bir yemek değilse
Alışılmışlıkların arkasında körelen
Masum bir hırssa..

Ya gerçek sevgi ayrılıkta unutuluyorsa....

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Peki ya? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Peki ya? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Peki ya? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.