İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu
KÖKSAL-40
KÖKSAL-40

Affeyle YARAB!...

Yorum

Affeyle YARAB!...

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

997

Okunma

Affeyle YARAB!...

Affeyle YARAB!...

Affeyle YARAB!...

İsmail gibi teslim olmadım belki,
Ama aşk senin aşkın yarab…
Yusuf gibi kuyuya atılmadım,
Yalnız bırakma beni, sensiz niceyim
Çaresiz kuru yaprak gibi savruk,
Kör kuyularda halim harap
Kurban olayım Affeyle YARAB

Eyüp gibi sabrım yok benim ama,
Yakup gibi ağlar anarım seni.
Musa’yı nehirde sensin koruyan,
Denizler yarıp Firavunu boğan,
Ateşlerde İbrahim’i koruyan,
Aşkına düçar oldum kavruldum
Kurban olayım yakma ateşlerde YARAB..

Günahım çoktur, tartmaz mı mizan?
Sensiz bahar yoktur her günüm hazan…
Kul günahkar, arsiz bu insan..
Genede şefaat eyle Ya Resül!..
Derin kuyularda yalnızım,
Merhamet eyle, Şefkat eyla EY RAHMAN
Yolumu sıratı müstakim eyle
Kurban olayım affeyle YARAB


Şenol KÖKSAL 24.09.2015

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Affeyle yarab!... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Affeyle yarab!... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Affeyle YARAB!... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL