Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - einstein
SezeNK
SezeNK

HASRET

Yorum

HASRET

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1032

Okunma

HASRET

Sıla;
Ağır gelirken yorgun bedenlere,
Kim çağırdı seni hasret...!
Söylesene;
Kimse seni istemezken ne bu ısrarcı halin....?
Elini ayağını çek,
Al tasını tarağını da git uzaklara,
Ne bu inadın hasret...!
S.K.
15 AĞUSTOS 2015

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hasret Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasret şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HASRET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
-Yavaşım Birle
-Yavaşım Birle, @yavasim-birle
15.8.2015 02:19:31
5 puan verdi
Tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.