Sarhoşluk kusur yaratmaz, kusurları açığa vurur. seneca
Anurtarhan
Anurtarhan

silindi 12223

Yorum

silindi 12223

( 4 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1538

Okunma

silindi 12223

silindi 12223

Şiir yazar tarafından kaldırılmıştır..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Silindi 12223 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Silindi 12223 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
silindi 12223 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
onukoglu
onukoglu, @onukoglu
18.7.2017 12:32:45
Özel bir şiir nakış nakış işlenmiş,düşünderen anlam dolu dizeler kalemin hep yazsın
Tebrikler
ensartr92
ensartr92, @ensartr92
22.7.2015 21:42:26
5 puan verdi
Aşkın gelişi akın gidişidir der şair. kaleminize sağlık üstad dert yazan kaleminize neşe yoldaş olsun...
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
22.7.2015 00:11:31
MERHABA…
DEĞERLİ KALEMİNDEN HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ,YİNE ÖZEL,YİNE GÜZEL, ÖRGÜSÜYLE, KURGUSUYLA, DÜŞÜNCE VE ANLATIMIYLA, HİSSEDİŞ VE DUYGU YOĞUNLA, ŞEKİL VE GÖRÜNTÜSÜYLE VE BÜTÜN GÖRKEMİYLE HARİKA BİR ESER GELMİŞ.BİZ DE SEVEREK VE BEĞENEK OKUYOR KUTLUYORUZ, YALANSIZ, RİYASIZ, HİLAFSIZ. AYAKTA ALKIŞLIYORUZ. GÖNLÜNÜZE ÖMRÜNÜZE BEREKET. KALEMİN KAVİ, MÜREKKEBİ BİTİMSİZ,YAZDIĞI ŞİİRLER BENZERSİZ OLSUN. O KALEMİ TUTAN ELLER MUTLU VE HUZURLU UZUN YILLAR YAŞASIN.ALLAHA EMANET OLASIN, SAĞLICAKLA KALASIN.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL