Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
silbaştanözgen
silbaştanözgen

GİTME EFTELYA

Yorum

GİTME EFTELYA

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

637

Okunma

GİTME EFTELYA

GİTME EFTELYA

Gidiyorsun ya şimdi ,gitme...
Dur bi papatyalarımızı sulayalım
Güneşsiz mi kalsın,
Ölsün mü istiyorsun akşam sefamız?
Hem ne bu acele eftelya
Ne yani bittimi şimdi sevdamız ?

Gidiyorsunya şimdi ,gitme
Şimdi ne derim ben bakkal refik amcaya,
Artık herşeyden birtanemi alıcam ?
Hiç sensiz tadı olurmu, fırından çıkan mis kokulu ekmeğin ?
Hem ne bu acele eftelya
Heba mı olsun şu sofraya harcadığım emeğim ?

Gidiyorsun ya şimdi, gitme
Özler seni ellerim.
Pek severdin saçlarını okşamamı,
Şimdi başkası mı dokunacak o ay parçası tenine ?
Hem ne bu acele aftelya
Her dakika, dirhem dirhem öleyim mi gidişine ?

Gidiyorsun ya şimdi, gitme EfTelya, etme eyleme.....

Özgen GÜL


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gitme eftelya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gitme eftelya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİTME EFTELYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
2.7.2015 10:22:42
Beğeni:
0
Okunma:
637
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL