Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ

EKMEK EKMEK EKMEK

Yorum

EKMEK EKMEK EKMEK

( 5 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

3010

Okunma

EKMEK EKMEK EKMEK

EKMEK EKMEK EKMEK




EKMEK EKMEK EKMEK

Ekmek ekmek ekmek temel gıdamız
Yanında da katık oldumu yeter,
Olmassa olmaz da ihtiyacımız
Yanında ayranda oldumu yeter.

Ekmeksiz insana çok acı oldu
Ekmek olmayınca hep sancı oldu
Ekmek insanlara baş tacı oldu
Yanında bir soğan oldumu yeter.

……………………………………
---- 02.08.1960 - İslahiye

İsmailoğlu Mustafa YILMAZ – İstanbul.

………………………………………..



























Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Ekmek ekmek ekmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ekmek ekmek ekmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EKMEK EKMEK EKMEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
12.6.2015 12:45:27
5 puan verdi
kutlarım ne mutlu size
güzeldi yine gönül sesiniz
saygılarımlasınız
hayırlı cumalar olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL