İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu
CELAL TOPBAŞ
CELAL TOPBAŞ

DENEME

Yorum

DENEME

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

720

Okunma

DENEME

DENEME

Bir garip ağlıyor
İnsanları çiziyor
Gözyaşlarında
Her damla düşüyor
Bir garip ölüyor
Uçuyor semalarında
Aylar, güneşler yanıyor
Sönüyor dünyalarında
Hülyalarımda

AŞK

Ben isterim sende beni
Sende bir ben var,bende seni
Ben neyleyim sensiz beni
Şu garip gönül yanar arar seni

DENEME

Cemalim al
Bir meşale ol
Aydınlık içinde
Karanlık kal
Karanlık içinde
Aydınlık ol
Sen hep sevdiğim,
Gibi kal
Şu garip gönlümde
Yüzen sal
Ruhumda bir ışık
Bir çizgi,bir yol ol

sen çoğal bitir beni

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Deneme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deneme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DENEME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL