Eğer birine ihanet edersen bu seni ölünceye kadar düşündürür. august wolf
H.Altümsek
H.Altümsek

KIRKİKİNDİLER

Yorum

KIRKİKİNDİLER

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

827

Okunma

KIRKİKİNDİLER

KIRKİKİNDİLER

BAŞLARSA GÖZÜNDE KIRKİKİNDİLER
KALBİNİN GÜNEŞİ BEN OLACAĞIM...
YETER Kİ SEN BANA BİR TESELLİ VER
HER GECE YANINDA BEN KALACAĞIM..

SILADAN GURBETE UÇARKEN KUŞLAR
MERHABA DİYORKEN ÖMRÜME KIŞLAR
DİLİMDE HASRETİN ŞARKISI BAŞLAR
HANİ DOKUNSALAR AĞLAYACAĞIM..

GEL SEVDA BAHÇEMİN SAKLI SERVETİ
YAPRAĞIN TOPRAĞIN BEN OLACAĞIM
SEN KURAK GÖNLÜME ÇİLE BİR DEFA
BEN SANA SEL OLUP ÇAĞLAYACAĞIM..

İSTER GÜN DOĞARKEN SAAT BEŞ GİBİ
İSTERSEN BATARKEN AKŞAM GÜNEŞİ
GERİ DÖN RUHUMUN SEVDALI EŞİ
YOKLUĞUNA NASIL ALIŞACAĞIM..

H.ALTUMSEK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kırkikindiler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kırkikindiler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIRKİKİNDİLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
turanoğlu
turanoğlu, @turanoglu
13.4.2015 10:46:35
Yürek sesinizi ve emeğinizi kutlar, esenlikler dilerim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL