Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
-cesur
-cesur

Beni Buraya Göm

Yorum

Beni Buraya Göm

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

797

Okunma

Beni Buraya Göm

Baba beni buraya göm
Dayanamıyorum
Sanki şu hayatta tek âsk sıkıntısı varmıs gibi
Sevilmeyecek birimiyim
Biri gelsin ve hic gitmesin
Sahip cıksın lan
Ne olur valla kotu biri degilim
Tanısan cok seversin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Beni buraya göm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni buraya göm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beni Buraya Göm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
28.3.2015 19:56:03
5 puan verdi
ŞİİR MÜKEMMELDİ KUTLARIM SELAMLAR. SEVMESE SEVMESİNLER, FAKAT ÖLME AKILI OL, O SEVMİYORSA SEN ONU SEV...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL