Sarhoşluk kusur yaratmaz, kusurları açığa vurur. seneca
İsmail Hakkı Buğa
İsmail Hakkı Buğa

Sen Kokuyorsun

Yorum

Sen Kokuyorsun

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

908

Okunma

Sen Kokuyorsun

______/...Bir duble rakı bir parça beyaz peynir
______/...Ve sahilde gün batımı
______/...Nerden yine düştün yüreğime
______/...Bahar yeli misali esip duruyorsun içimde
______/...Buralar tüm sahil sen kokuyorsun
______/...Yine seni özledim
______/...Zaten rakının da hiç tadı yok sensiz.
______/...Ismail Hakkı Buğa

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen kokuyorsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen kokuyorsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Kokuyorsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmail Hakkı Buğa
İsmail Hakkı Buğa, @ismailhakkibuga
26.3.2015 20:09:28
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL