Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
BİLAL34
BİLAL34

YALANCI BAHAR

Yorum

YALANCI BAHAR

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1158

Okunma

YALANCI BAHAR

YALANCI BAHARIMSIN BENİM
EN OLMADIK ZAMANDA KARŞIMA ÇIKAN
GÖZ BEBEKLERİMDEN YAĞAN YAĞMURUMSUN
AKŞAM ÜSTÜM
CANIMIN BİTANESİSİN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalancı bahar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalancı bahar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YALANCI BAHAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
24.3.2015 13:56:03
ÖZENLE YAZILMIŞ MÜSTESAN BİR ŞİİRDİ KUTLARIM SELAMLAR SAYGILAR.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL