Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
cankenarı
cankenarı

üşüyorum

Yorum

üşüyorum

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2312

Okunma

üşüyorum

Günah mış
Elim kolum tutmuyor
Ağlayacak gözyaşım içime içime akıyor
Tad denilen kelime çıktı hayatımdan bir gecede
Derviş dediki günah mış

Islak , tatlı,ılık ne varsa gitti hemde ne gitti
Kırmızı artık gri
Kitaplar boş ki ne boş
Unut dedikçe unutmak kaçıyor
Ne demişlerdi
Gunah mış

Defalarca kazıdılar sol kolumu
Şimdiki gibi sızısı vurmamisti kalbime
Acıyor her yanım
Tadı tuzu kalmadı tadı olanların
Yine duyuyorum o sesi
Gunah mış
Allah affetsin
Cam duvara çarptik ki
Ağzım burnum kırıldı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Üşüyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üşüyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
üşüyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL