Kara gecenin karanlığında Başını yastığa koyduğunda Başlar kendinle hesaplaşma Sürer gider sabaha...
Biter karanlık geceler Bitmez hesaplaşmalar Koskocaman gün,geceye Ne hesaplaşmalar saklar.
Hatice Bostan 19.02.2008
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ah… Ama en çok da Tanrıdan sonra sana tapmaktı aşk….
Hatice kardeşim.haklısın.günün içinde yaşanılanlar gece yastığa başını koyduğunda herzaman hesaba çekilir.konuyu güzel yakalamışsın. ve işlemişsin dizelere. Beğeniyle okudum ellerine sağlık kardeşim. sevgiler.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.